Gökhan Türkmen: Ben yalnızca eleştirimi yaptım

EliteDizqn

Active member
Şarkıcı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir ortaya gelen Türkmen’e genç popçu Aleyna Tilki’yi sahnesine çıkardığı için eleştirdiği Selda Bağcan’ın kendisine verdiği “Sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?” karşılığı soruldu.

“SELDA BAĞCAN ALGISINA ÇOK KARŞIT BİR TEPKİ”

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine nazaran; 38 yaşındaki müzikçi, hususa ait şu sözleri kullandı:

Ben onu ferdî olarak kendi şahsi hesabımdan kimseyi kırmadan, rencide etmeden yazdım. Çok büyütülecek bir durum yok aslında. Alışılmış ki de reaksiyonlar olacağını düşünüyordum lakin bunu bilerek yapmadım. Fazla söylenecek bir şey yok. Tuhaf bulduğum diğer şeyleri de bundan daha sonra kendi şahsi, özel hesabımda kimseyi kırmadan ve saygısızlık yapmadan eleştirmeye devam edeceğim. Selda Bağcan’ın açıklamalarını da görmedim. söylemiş olduyse de olağan ki kendi fikri. Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Ben o yaşlarda bir şeyler yaşasaydım tahminen ben farklı reaksiyon verirdim. Ben onun o denli bir reaksiyon verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Şu vakte kadar ki Selda Bağcan algısına hayli zıt bir reaksiyon olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bana pek inandırıcı gelmedi bu açıklamalar zira birebir şahit olmadım. Bu yüzden de epeyce yorum yapamayacağım bununla ilgili. Ben yalnızca eleştirimi yaptım.

Öte yandan Gökhan Türkmen, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda şu tabirleri kullanmıştı:

“Ülkede o kadar bedelli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da epeyce etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar ehemmiyet kazanmış bir yerde bu biçimde bir müzikçiyi çıkarıyor olmasının bir sebebi vardır elbette. Biz anlayamayız! Hoş reklam; iyi işler, bol güneşler herkese”