Geleceğin Şampiyon Yüzücüleri Aliağa’da Yarıştı

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Spordan sanata biroldukca farklı branşta Aliağalılara hizmet veren Aliağa Gençlik Merkezi, ‘Aliağa Kulüpler Ortası Yüzme Yarışması’na mesken sahipliği yaptı. Yarışta 7-14 yaş kümesindeki yüzücüler verdikleri gayret ile profesyonelleri aratmadı.

Aliağa Belediyesi’nin katkıları ile Aliağa Gençlik Merkezi yarı olimpik havuzda gerçekleştirilen yüzme müsabakasına KZY Spor, İzmir Kahraman Spor Kulübü (İz-Ka) ile Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nde eğitim nazarann toplam 96 yüzücü katıldı. Özgür, sırt ve kelebek kısımlarında yarışan yüzücüler, dereceye girebilmek ismine kıyasıya bir gayret verdi. Profesyonel eğitmenlerin nezaretinde gerçekleştirilen müsabakada derece elde eden atletler için müsabaka sonunda ödül merasimi düzenlendi. Atletlere madalya ve iştirak dokümanlarını Aliağa Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürü Serap Cerrahoğlu takdim etti.

Aliağa Gençlik Merkezi’nin hayli hoş ve özel bir tesis olduğunu belirten KZY Spor Kulübü Kurucusu Fırat Arslan, “bu biçimdesine özel bir tertibe davet edildiğimiz için epey memnunuz. Yüzme müsabakası üzere birfazlaca yarış yaparak Aliağa’da başarılı yüzücüler yetiştirmek, ulusal ekiplere yüzücü kazandırmak üzere bir amacımız var. Çocuklarımıza bu biçimde bir fırsat veren Aliağa Belediye Liderimiz Serkan Acar’a fazlaca teşekkür ediyoruz” dedi.

Yarışa İzmir’den katılan İzmir Kahraman Spor Kulübü Yöneticisi Turgay Cansever, “Yarışmaya katılan tüm kulüplerimizi ve yüzücülerimizi verdikleri uğraşlardan ötürü tebrik ediyoruz. Yarışta minik atletlere da yer verdik. Şampiyon kulaçlar yetiştirmek ismine hoş bir yarış oldu. Tüm katkılarından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Aliağa’da yüzme müsabakasının birincisini gerçekleştirmekten ötürü memnunluk duyduklarını tabir eden Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Bora, “Aliağa’da başarılı atletler yetiştirmek gayesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aliağa’da birinci kere gerçekleştirilen ve Aliağa Gençlik Merkezi’nin konut sahipliği yaptığı kulüpler ortası yüzme müsabakasına katılan tüm atletleri tebrik ediyorum. Aliağamıza bu tesisi kazandıran ve küçük atletlerimize tüm imkanları sağlayan Aliağa Belediye Liderimiz Serkan Acar’a fazlaca teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı