Furkan Andıç “Stalk yapmayı denedim ancak beceremedim.”

melegimsin

Member
Her hafta Türkiye ve gündeme dair mevzuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatkarları ile Güçlü PSM YouTube kanalının sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu yetenekli ve başarılı oyuncu Furkan Andıç oldu.

Kuvvetli PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu güzel ve başarılı oyuncu Furkan Andıç samimi itirafları ve eğlenceli tutumuyla geceye damga vurdu.

Oyunculuk ömrüne başlamadan evvel üniversite okumaya Ukrayna’ya gittiğini anlatan Andıç, giderken başında hangi kısmı okumaya bile karar vermediğini ikinci yılında seçenekler içindeki ekonomiyi ne kadar sıkıntı olabilir ki diyerek seçtiğini ama sayılarla ortasının hiç yeterli olmadığını farkettiğini anlatarak şaşkınlık yarattı. Soğuk bir ülkede öğrencilik yapmanın güç olduğunu da kelamlarına ekledi.

İbrahim Selim’in “Stalk yapar mısın?” sorusuna; “ Denemedim mi? zannediyorsunuz. Stalk yapmayı denedim fakat beceremedim. ‘’ kelamları geceye damga vurdu.

Güzel oyuncu, İbrahim Selim’in “Hiç reddedildin mi?” sorusuna; “Çok hüzünlü bir reddedilme öyküm var. Vaktinde bir kızdan epey fazla hoşlanmaya başlamıştım. Nasıl açılmalıyım ? Ne demeliyim? Diye düşünürken bir anda cüretimi toplayıp karşısına çıkıp hissettiğim hisleri ona itiraf ettim. Ancak kız beni redderek, en yakın arkadaşının bana aşık olduğunu söylemiş oldu. bu türlü bir reddedilme öyküm var.” tabirlerini kullandı.

Programın sevilen“Gözlerimin İçine Bak” kısmında İbrahim Selim tarafınca kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt veren hoş oyuncu, “Sevgilinin günlüğünü okur musun?” sorusuna samimi bir biçimde; “Hayır okumam, merak etmem. Lakin günlüğüne ulaştığımı görsün diye içine bir not yazardım. Okuduğumu düşündürücek bir not yazardım kesinlikle.” karşılığını verdi. İbrahim Selim’in ‘’ En son ne vakit ağladın? “ sorusuna ise ‘’ 7-8 yıldır hiç bir şeye ağlamadım. yıllar evvel niye ağladığımı da asla sormayın. Yoksa bu program hayli farklı yerlere masraf. ” Cevabıyla bütün salonu kahkahalara boğdu.

Yer aldığın projelerde hangisinin reytinglerinin hayli yeterli olmayacağını düşündün? sorusunun sorulması üzerine ise güzel oyuncu; “Kırgın çiçekler dizisi tutmaz diye düşünüyordum ancak daha sonra reyting rekorları kırdı. daha sonrasında herkese ben esasen biliyordum epeyce âlâ iş olacağını dedim” kelamlarıyla hem şaşırttı tıpkı vakitte güldürdü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı