Farah Zeynep Abdullah Penti ile “Yeni Bir Ben” Dedi

melegimsin

Member
Her yıl, yeni marka yüzüyle gündem yaratan Penti, bu yıl, bir defa daha ses getiren bir partiyle sürpriz yüzünü deklare etti: Farah Zeynep Abdullah. “Bergen” sinemasıyla yılın en çok konuşulan isimlerinden olan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Penti ile yesyeni bir periyoda “Merhaba” dedi. Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu ve yeni marka yüzü Farah Zeynep Abdullah mesken sahipliğinde, Quasar İstanbul / Eski Likör Fabrikası’nda düzenlenen özel davete Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer, Mert Aslan, Raisa-Vanessa Sason, Işık Bilen Yavuzer, Mert Vidinli, Meriç Küçük, Gülnur Güneş, Nilay Cafer, Düş Büyüktetik, Carolin Almozlino ve Ümit Karalar da dahil, biroldukca ünlü isim katıldı.

Penti yeni marka yüzü Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı yeni reklam sinemasının birinci sefer gösterildiği bu özel gecede, hem reklam sineması tıpkı vakitte başarılı oyuncunun “Kendime Yeni Bir Ben Lazım” müziği yorumu büyük beğeni kazandı. Daha sürdürülebilir bir dünya için değişime kendimizden başlamamız gerektiğine dikkat çekildiği davette, birinci kez bir reklam sinemasında oynayan Farah Zeynep Abdullah “Biliyorsunuz, bugüne kadar hiç bir reklam sinemasında yer almadım. Bu yüzden bu buluşma benim için nitekim epey özel. Ayrıyeten Penti’nin Global Unsurlar Kontratını imzalaması ve verdiği kelam, benim buradaki rolüm için fazlaca anlamlı” diyerek kelamlarına şu biçimde devam etti: “Toplumun gözü önünde olan biri olarak sürdürülebilir hayat, sürdürülebilir bakış açısını Penti vasıtası ile daha geniş kitlelere ulaştırabiliyor olmak benim için epeyce tatmin edici.”

Penti’nin yeni seyahatinin anlatıldığı bu özel akşamda konuşan Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu ise “Yeni Bir Ben” iletisinin altını çizdi: “Kendimizi değiştirdiğimiz, yapmak istediklerimizi ertelemediğimiz, daha sürdürülebilir bir dünya için değişime kendimizden başlamamız gerektiği bu periyoda, Penti olarak biz ‘Yeni Bir Ben’ dedik. Reklam sinemamızda de nazaranbileceğiniz üzere Sevgili Farah, bu değişim ve dönüşümün sözcüsü oldu. Hayata bakış açısı, yaşantısı, gücü ve ışığıyla markamızın duruşu ve kimliğiyle epeyce örtüştü.”

Çok sayıda özel konuğun bir ortaya geldiği davet, ünlü DJ Sedef Gali’nin sahnede olduğu after party ile devam etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı