Epson, 90 tasarruflu yazıcıyı dünyanın en süratlisi Usain Bolt ile tanıtacak

Mr.T

Administrator
Yetkili
Admin
Epson, birinci alımda 3 yıllık mürekkeple gelen ve yüzde 90 tasarruf sağlayan yazıcı serisi EcoTank’ı, dünyanın en süratli insanı Usain Bolt ile tanıtıyor. Şimdiye kadar 60 milyon adet satılan EcoTank, meskenden çalışmanın arttığı periyotta kullanıcılara maliyet avantajı sağlıyor…

Epson, dünyanın en süratli insanı olarak da bilinen Usain Bolt ile Avrupa ve Türkiye bölgesini kapsayan bir işbirliği başlatmış olduğunı duyurdu. Sekiz Olimpiyat altın madalyası sahibi olan ve tüm vakit içinderın en düzgün kısa ara koşucusu olarak kabul edilen Usain Bolt, Epson’ın kartuşsuz EcoTank yazıcıları hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayan kapsamlı kampanyanın yüzü olacak.

Usain Bolt, bu hafta ortasında İngiltere ve Almanya’da başlayacak olan televizyon reklamı kampanyasının yıldızı olmanın yanı sıra, Avrupa ve Türkiye bölgesinin geri kalan noktalarında reklam panolarında, web sitelerinin reklam bantlarında, büyük perakende mağazalarının satış noktalarında ve toplumsal medyada Epson EcoTank ile birlikte yer alacak. Bolt, Epson’ın EcoTank yazıcılarının sunduğu üç yıla kadar kartuşsuz, zahmetsiz baskı imkanını, kendine has sevinçli yorumuyla ‘Doldur ve takılmana bak’ sloganıyla anlatacak1.

60 milyon EcoTank satıldı

2010 yılında piyasaya çıkışından itibaren dünya çapında 60 milyondan fazla EcoTank yüksek kapasiteli mürekkep depolu yazıcı satıldı. EcoTank, müşterilerin baskı maliyetlerini yüzde 90’a kadar azaltmalarını sağlıyor2. Zira yazıcılar, kartuş yerine yüksek verimli mürekkep şişeleri ile geliyor. Epson, sık baskı alınan konutlar ve küçük ofisler için sayfa başına ultra düşük maliyetle zahmetsiz baskı sağlayan ödüllü EcoTank yazıcı serisini yakın vakitte yeniledi. Epson’ın yeni EcoTank yazıcılarının tümü markanın Micro Piezo Isısız Teknolojisi’ne sahip ve bu sayede daha az yedek kesim gereksinimi ile daha düşük güç tüketimi de sağlıyor.

Konuttan çalışmayla gereksinimler arttı

Epson Europe Lideri Yoshiro Nagafusa
, iştirak hakkında şu yorumlarda bulunuyor: “Usain Bolt, bizim için eksiksiz bir ortak! Dünyanın en tanınmış yüzlerinden biri ve sempatik karakterinin düşük maliyetli baskı çözümlerimizin eğlenceli, akılda kalıcı ve ilgi cazip bir biçimde hayata geçmesine yardımcı olacağını düşünüyorum. Daha evvel hiç olmadığı kadar epeyce insanın konuttan çalışmaya başlamasıyla ve çağdaş aile hayatının daha ağır bir tempo kazanmasıyla birlikte şu periyot, EcoTank yazıcılarımız ve sundukları tasarruf avantajları hakkında farkındalık yaratmak için en hakikat vakit haline geldi.”

Bolt: hayatı kolaylaştırmak için bir adım

Usain Bolt ise şöyleki konuşuyor: “EcoTank yazıcıları tanıtmak için Epson’la çalışıyor olmaktan fazlaca memnunum. Sırf sahiden bir fark yaratabileceğine inandığım markalarla paydaşlık kuruyorum. EcoTank yazıcılar kartuşla baskının niye olduğu birfazlaca sorunu ortadan kaldırıyor, ben de hayatın biraz olsun kolaylaşmasına yardımcı olan her şeyi uyguna hakikat atılan bir adım olarak görüyorum. Ancak bundan epey daha fazlası da var! Daha güzel bir gelecek için çalışmak üzere, paylaştığımız biroldukca ortak paha bulunuyor. Epson için tüm sıkıntı eserleriyle, toplulukların büyümesine ve gelişmesine yardımcı olan eserlerle inanç yaratabilmek. Benim içinse her şey; insanların hayalleri ne kadar büyük yahut küçük olursa olsun, onlara hayallerini takip etmeleri için ilham vermekle ilgili.”

1. Ayda 100 A4 sayfası baskı hacmi ve pakete dahil edilen mürekkep setinden en düşük randımanın elde edilmesi var iseyımı temelinde hesaplanmıştır.
  2. Epson’ın hesaplamalarına nazaran, sayfa başına maliyet tasarrufu ve Epson EcoTank “101” ve “103” mürekkep şişeleriyle tıpkı sayıda sayfa yazdırmak için gereken ortalama mürekkep kartuşu sayısı. EcoTank “101” ve “103” şişe serileri ile Çekya, Macaristan, Polonya ve Türkiye’de en epey satılan 100 Avrodan (vergiler hariç) düşük fiyatlı tüketici kullanmasına yönelik 25 farklı A4 püskürtmeli yazıcıda kullanılan yepyeni sarf materyallerinin [2021’in 1. çeyreğinde yayımlanan, IDC, 2020 yılı gönderileri kapsayan Üç Aylık Basılı Gereç Etraf Üniteleri Sarf Gereçleri İzleyicisi (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker)] ortalama randımanı (ISO/IEC 24711 standardı A4 baskılar) karşılaştırması. Sayfa başına maliyet, yedek mürekkep şişesi/toner kartuşu fiyatının ünite satış ölçüsüne bölünmesiyle hesaplanmıştır.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı