En büyük hayali vefat eden babasına verdiği ‘Altın Kelebek’ kelamını tutmak

EliteDizqn

Active member
Milyonların beğenisini kazanan İzmirli genç müzikçi Doğuş Yalur, en büyük hayalinin vefat eden babasına verdiği altın kelebek kelamını tutmak olduğunu söylemiş oldu.
26 yaşındaki İzmirli müzikçi Doğuş Yalur’un yeni klibi “Niye Zor” toplumsal medyada yayınlandı. Genç müzikçinin İzmir Kaynaklar’da çekilen klibi kısa müddette on binlerce kişi tarafınca izlendi. 13 yaşından beri sahne aldığını söyleyen Yalur’un en büyük gayesi ise babası ölmedilk evvel verdiği Altın Kelebek’i kazanma kelamını yerine getirmek.
Toplumsal medya da binlerce kişinin beğenisini kazanan Doğuş Yalur, “Çocukluktan beri masada sırada her yerde darbuka çalıyordum. Babamın sesi de epeyce hoştu. Bende müziği hayli seviyordum. 6.sınıfta devlet bursu kazandım. Işılay Saygın Anadolu Hoş Sanatlar Lisesi’ne gittim. 2 yıl orada özel eğitim gördüm. Darbuka ile seçildim. Orada sesim hoş olduğu için koroda solistlik yaptım. daha sonra TRT’de birinci oldum. Erkeklerde birinci oldum.”
13 yaşında belediye konserlerine çıktığını ve kendi müziklerini yapmaya başladığını anlatan Yalur, “Hep kendi yazdıklarımı söylemiş oldum. İzmir’de hayli beğenildim. 19 yaşında babamı kaybettim. O yaşa kadar resmi bir albümüm de yayınlanmıştı. bir süre orta verdim. Artık 26 yaşındayım. Hedeflerim var. Onları gerçekleştirmeye çalışıyorum.”
“Niye Zor’a klip çektik. Aslında bir bu şarkıyı 1,5 yıl evvel Instagram’da bir milyona ulaşan teasar’ını çekmiştik. Pandemi başlayınca orta vermiştik. Şu anda klibi çektik. Onur Karaçağ’ın çekmiş olduğu bir klip. Ayrıyeten 20’den çok klibim daha var.”
“Kuşadası’nda Ceza konseri öncesi 30 bin kişinin önünde müzik söylemiş oldum. Olağanda slow pop okuyordum. Rap’te hayatımın ortasında. Şu anda söylemiş olduğim modül afro trap formunda.”
BABAMA KELAM VERDİM
“Babama kelam vermiştim. İnşallah altın kelebek mükafatını kazanmak istiyorum. Babama sözümü gerçekleştirmek istiyorum.
en çok dinlediğim sanatkarlar; Sagopa Kajmer, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen ve Murat Dalkılıç.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı