Emel Sayın: ‘Yeter’ demek için baskı ile evlendim

EliteDizqn

Active member
Usta sanatçı Emel Sayın, BloombergHT’de yayınlanan ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programının 700. kısım özel konuğu oldu. Sayın, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“GEREKSİZ BİR İLGİM OLDU”

Sayın, Aslı Şafak’ın “yaşamınızdan bir yılı silecek olsanız hangi yıl olurdu?” sorusu üzerine “1979… Orada benim hiç istemediğim başlayan bir öykü var!” derken, kelamlarına şöyleki devam etti:

“Kayıp bir vakit… Hiç olmaması gereken bana hiç bir şey katmayan, gereksiz bir alakam oldu.”

“BASKIYLA EVLENDİM!”

Emel Sayın ayrıyeten, “Bir şeylerden intikam almak için hırsımı yenemediğim için başlatmış olduğum bir şeydir o… Bir birliktelik, evliliğe giden bir şey olmaması gerekirdi. ‘Yeter!’ demek için baskı ile evlendim” tabirlerini kullandı.

“IŞIKSIZ UYUYAMIYORUM”

Öte yandan Emel Sayın, son iki yıldır yalnızlık korkusu niçiniyle ışıksız uyuyamadığını söylemiş oldu. Ünlü sanatçı, “Kaygılarım yüzünden gece 12’ye kadar konuttaki hiç bir ışığı kapatmıyorum. Daima komşularımın meskenlerine de bakıyorum. Onların da daima meskende olmasını istiyorum” diye konuştu.

Uzun bir ortadan daha sonra birinci sefer bir TV programına katılan 75 yaşındaki sanatçı, “Yılbaşı geceleri beni fazlaca duygulandırır. En yalnız hissettiğim geceler yılbaşı geceleri. O yüzden daima çalmayı tercih ettim o gecelerde’ dedi. Bilhassa son iki yıldır yalnızlık hissine kapıldığını söyleyen Sayın, ‘Gece tüm ışıklarımı açıyorum. Zira, ben kesinlikle akşam olunca komşularımın, başka meskenlerin ışıklarına bakıyorum. Konutta olsunlar istiyorum. Onları o denli görür görmez ben de gece 12’ye kadar ışığımı kapatmıyorum. Onlar da benim ışığımı görsünler istiyorum. Çok çalıştım, hem memnunum hem bu kadarı yanlışsız değildi belki” dedi.

BİYOGRAFİ SİNEMASI GELİYOR

Sanatçı ayrıyeten biyografi sinemasının çekileceğini deklare etti. Belgesel tadında bir sinema olacağını belirten Sayın, “Bunun üzerine ağırlaştım. Bunun için sahneye biraz uzak duruyorum” dedi.

ÜÇ EVLİLİK YAŞADI

Sayın, 1966’da İsmet Kasapoğlu ile evlenmişti. 1975’te boşanan ikili, bir yıl farklı kaldıktan daha sonra 1976’da yeniden nikah masasına oturmuştu.

Kasapoğlu ile yollarını 1979’da ayıran Emel Sayın, 1979’un 20 Haziran’ında gazinocular hükümdarı Fahrettin Aslan’ın oğlu Selçuk Aslan ile evlenmişti. Fakat ikili, 1981’de boşanmıştı.

Ünlü müzikçi çabucak sonrasında 4 Haziran 1986 tarihinde Amerikalı David Younnes ile dünyaevine girmişti. İkili, 1999 yılında evliliklerini bitirmişti.