Ege’de Manga Rüzgârı

EliteDizqn

Active member
Ege Üniversitesinde düzenlenen “Ege’ye Güzel Geldin” şenliği kapsamında Manga kümesi sahne aldı. Sevilen müzikleriyle Egeli gençleri coşturan küme, sahne performansıyla eğlenceli anlar yaşattı. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak da konser alanına gelerek öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

Öğrencilerle keyifli anlar geçiren Prof. Dr. Necdet Budak, “Salgın niçiniyle 1,5 yıldır farklı kaldığımız öğrencilerimizle bir daha yüz yüze eğitime başlamanın memnunluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin sevdiği kümelerden Manga’yı üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Coşkulu performanslarından dolayı küme elemanlarına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz de bu coşkulu atmosferi doya doya yaşayıp gerilim attılar. Bahar yarıyılında da şenliklerimizde sevilen sanatkarları öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“Çok özel bir kampüstesiniz, değerini bilin”

Manga kümesinin başarılı solisti Ferman Akgül ise, “Ben de doktora eğitimim için Ege Üniversitesini tercih etmiştim. Bu hoş yerleşkede gezip, vakit geçirmişliğim var. Yabancı olmadığım bir atmosferdeyim. Burada olmak beni keyifli etti. Burası, biroldukça gereksiniminizi karşılayabileceğiniz kadar büyük ve özel bir yerleşke. Lütfen değerini bilin. Bizi bu şenlikle buluşturan Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak ve burada olan tüm Ege Üniversitesi ailesine teşekkür ediyorum. Sizler için epey hoş bir yıl olsun” diye konuştu.

Tanınan modülleri gençlerle bir arada söylemiş oldu

Sevilen küme Manga konserde; “Işıkları Söndürseler Bile”, “Dursun Zaman”, “We Could Be The Same”, “Cevapsız Sorular”, “bir daha Yeni bir daha” üzere tanınan müziklerini seslendirerek Egeli gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Manga konseri öncesi sahne alan DJ Serhat, öğrencileri adeta müziğe doyurdu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı