Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan DOST Didim (Didim Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) 19 – 22 Ağustos tarihlerinde D-Marin Didim’de yapılacak.
Güllük Körfezi’nin en hoş noktalarından biri olan Didim bu yıl da harika bir gayrete konut sahipliği yapacak. İki yakayı birleştiren, birbirinden farklı tıpta av veren Güllük Körfezi’nin harika suları Ağustos ayında, balık avı tutkunlarını maceraya sürükleyen şenlik tadında bir tertiple şenleniyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan DOST Didim (Didim Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) 19 – 22 Ağustos tarihlerinde D-Marin Didim’de gerçekleştirilecek.
D-Marin Didim ve Bitci.com ana sponsorluğunda eşsiz bir tecrübeye dönüşecek turnuvada, iştirakçiler nefes kesen bir tecrübeye sahip olacak. Ulusal Amatör balıkçılık Sirküleri ve Merkezi Amerika’da bulunan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenen DOST balık turnuvasına 30 sportif balıkçı teknesiyle birlikte toplam 250 yarışmacı katılacak.
Necmettin Yay (Seafari Balıkçılık CEO’su), Av. Can Özer (Özer Hukuk Bürosu) ve Dr. Serdar Günseren (IGFA Türkiye); hepsi kendi alanında uzman isimlerden oluşan idare heyeti üyeleri ile iş dünyasının profesyonelleri DOST turnuvasında bir ortaya geliyor.
3. DOST DİDİM 2021 Programı;
19 Ağustos Perşembe
09.00-17.00: Teknelerin varışı ve Marina’ya yerleşmesi ve hür avlanma
20 Ağustos, Cuma
09.00-14.00: Teknelerin varışı ve Marina’ya yerleşmesi ve hür avlanma
14.00-17.00: Müsabaka kayıtları
17.30-18.00: Bilgilendirme toplantısı – (Kurallarının ve yarış alanının tanıtımı)
18:30- Kokteyl
21 Ağustos, Cumartesi
08.00: Teknelerin denize açılışı
16.30: Oltaların sudan çıkarılması
18.00: Yarışmacılar için son tartı saati
19.30: Hakem kararlarının açıklanması
22 Ağustos, Pazar
15.30: Oltaların sudan çıkarılması
17.00: Yarışmacılar için son tartı saati
19:00: Ödül Merasimi
20:30 : Gala yemeği
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
Güllük Körfezi’nin en hoş noktalarından biri olan Didim bu yıl da harika bir gayrete konut sahipliği yapacak. İki yakayı birleştiren, birbirinden farklı tıpta av veren Güllük Körfezi’nin harika suları Ağustos ayında, balık avı tutkunlarını maceraya sürükleyen şenlik tadında bir tertiple şenleniyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan DOST Didim (Didim Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) 19 – 22 Ağustos tarihlerinde D-Marin Didim’de gerçekleştirilecek.
D-Marin Didim ve Bitci.com ana sponsorluğunda eşsiz bir tecrübeye dönüşecek turnuvada, iştirakçiler nefes kesen bir tecrübeye sahip olacak. Ulusal Amatör balıkçılık Sirküleri ve Merkezi Amerika’da bulunan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenen DOST balık turnuvasına 30 sportif balıkçı teknesiyle birlikte toplam 250 yarışmacı katılacak.
Necmettin Yay (Seafari Balıkçılık CEO’su), Av. Can Özer (Özer Hukuk Bürosu) ve Dr. Serdar Günseren (IGFA Türkiye); hepsi kendi alanında uzman isimlerden oluşan idare heyeti üyeleri ile iş dünyasının profesyonelleri DOST turnuvasında bir ortaya geliyor.
3. DOST DİDİM 2021 Programı;
19 Ağustos Perşembe
09.00-17.00: Teknelerin varışı ve Marina’ya yerleşmesi ve hür avlanma
20 Ağustos, Cuma
09.00-14.00: Teknelerin varışı ve Marina’ya yerleşmesi ve hür avlanma
14.00-17.00: Müsabaka kayıtları
17.30-18.00: Bilgilendirme toplantısı – (Kurallarının ve yarış alanının tanıtımı)
18:30- Kokteyl
21 Ağustos, Cumartesi
16.30: Oltaların sudan çıkarılması
18.00: Yarışmacılar için son tartı saati
19.30: Hakem kararlarının açıklanması
22 Ağustos, Pazar
15.30: Oltaların sudan çıkarılması
17.00: Yarışmacılar için son tartı saati
19:00: Ödül Merasimi
20:30 : Gala yemeği