Demet Akalın’dan, Asiye Ateş’in babasına takviye: ‘1 yıllık kirasını öderim’

EliteDizqn

Active member
Gaziantep’te yaşayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, yaşadığı sitenin bahçesinde, tıpkı sitenin yöneticilerinin 2 pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Tedavisine Antalya’da devam edilen 4 yaşındaki Asiye’nin babası Hüseyin Ateş’in çalıştığı sitedeki işinden ve konutundan çıkarıldı.

Yaşadığı mağduriyetle ilgili konuşan acılı baba “Ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.

“1 YILLIK KİRASINI ÖDERİM”

Yaşanan duruma toplumsal medyada yansılar yükselirken; müzikçi Demet Akalın da süratle yayılan habere sessiz kalamadı. Yardım davetinde bulunan Akalın, “Kime şikayet etsek ki bilemedim ne günah ya. Mesken tutsun en hoş yerden ben 1 yıllık kirasını öderim! Sayın Şahin altında kalmaz yeni bir iş bulur. Hakikaten ne orta bu kadar makûs oldunuz hem hatalı hem kuvvetli yazık size” sözlerini kullandı.

HADİSE’YE DAVETTE BULUNDU

Müzikçi çabucak sonrasında Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaparak Hadise’ye seslendi. Ünlü bir kafe şirketinin sahibi olan Mehmet Dinçerler ile beraberlik yaşayan Hadise’ye davette bulunan Akalın, “Eniştenin cafesi var mı Antep’te?” sorusunu sordu.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep’te Beştepe Mahallesi’nde, 22 Aralık günü bir sitede apartman vazifelisi olarak çalışan Hüseyin Ateş’in kızı Asiye, bahçede oyun oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. kuvvetlikle kurtarılan Asiye Ateş’e birinci müdahale Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapıldı. Akabinde özel bir hastaneye sevk edilen Asiye Ateş, ameliyat oldu.

4 yaşındaki Asiye, gerekli hazırlıklar yapıldıktan daha sonra dün sabaha karşı Sıhhat Bakanlığı’nca gorevlendirilen ambulans uçakla Antalya’ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gdolayılen Asiye, Pediatri Ağır Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

DOKU NAKLİ YAPILIYOR

Türkiye’nin de birinci yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Kolu öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, ağır bakım servisinde yatan Asiye Ateş’in muayenesi yaptıktan daha sonra, takımıyla bir arada doku nakline başladı.