Deliği tamir ettiği için para cezasına çarptırılan emekli Monza, “Benimle dalga geçmek istiyorlar” diyor.

berkecan

New member
Monza ilinde 72 yaşındaki bir adam sokaktaki bir çukuru kapattığı için 882 avro para cezası aldı: Karayolları Yasasını ihlal etmekle suçlanıyor, belediyeye karşı şikayette bulunma niyetinde

İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 14 Mayıs 2023

Takdir edilmeyen bir sonucu olan asil bir niyet. Monza eyaletine bağlı Barlassina’da 72 yaşındaki emekli, sokaktaki bir çukuru kapattığı için 882 avro para cezası aldıktan sonra tekrar konuşuyor. Ödemeye hiç istekli olmayan adam, Belediye’ye karşı şikayette bulunma niyetini beyan etti.

Belediye aleyhine otuz sözler

Gerçekte, Trenta’nın belediye yönetimi ve özellikle belediye başkanı Piermario Galli (merkez sol) ile anlaşmazlığa düştüğü tek olay bu değil. Kuzey Ligi emeklisi, emsali kişisel olarak anlattı: «Başka bir hikaye için hakaretten dava edildim, ancak çimleri biçmezlerse, sokakları temizlemezlerse, sadece rapor edeceğim. Köydeki insanlar tek muhalefetin ben olduğumu düşünüyor.’ Farklı siyasi ideolojilere rağmen Trenta, barışçıl bir şekilde istenirse belediyeye yardım etmeye istekli olduğunu kabul etti. «Anarşi, yoldaki bir çukuru tamir etmeyenler tarafından yaratılır, hepsi bu. Teknik dairenin ya da kamu kurumunun yerini almak istemedim, sadece üç ay bir aksaklık bildirdim, yetkililere yazdım, şikayetimi kamuya bildirdim” diye sözlerini tamamladı. Son olarak cezayı ödemeye “hayır” dediğini yineliyor: “Açmak için değil, bir deliği tıkamak için bana maksimum değeri verdiler. Bu yüzden bana bir ders vermek istemiyorlar, benimle dalga geçmek istiyorlar.’

Çalışması “kötüye kullanım” olarak sınıflandırıldı

denir Claudio Trenta tamiriyle ilgilenen 72 yaşındaki eski bilgisayar teknisyeni. 30 santimetre uçurum hangisi bir yaya geçidi. tarafından bildirilene göre Corriere della Seraadam yukarıda belirtilen para cezasından haberdar edildi Karayolu Yasasının ihlali. Ama sadece o değil. Tapu, adamın yolun durumunu orijinal durumuna geri getirmesini ve böylece bir “yükümlülük” olarak katran yamasını kaldırmasını öngörür. kaçak işlerin kaldırılması». Bir öfke içinde, Trenta’nın talep edilen şeyi yerine getirmeye niyeti yoktur ve bunun yerine belediyeye karşı şikayette bulunmak ister. resmi belgelerin ihmal edilmesi.

Facebook’ta kişisel bildirim

“Öz onun bir aptal olduğunu düşünüyorlar, bana terimi ilet, yanılıyorlar. Federico Berna’nın görüştüğü adam, “Beni kışkırttılar ve şimdi belediyeye resmi işlemlerin yapılmaması nedeniyle karşı şikayette bulunuyorum” dedi. «Valiye ve Carabinieri’ye de yazmıştım., ama hiçbir şey. Bu yüzden bir torba katran aldım, Nisan sonunda kapattım ve temelde bir Facebook gönderisi yaptım. kendimi ilan ettim ve şimdi kendime 900 euro para cezası buluyorum. Başımı belaya soktuklarını sanıyorlar ama ne bulduklarını bilmiyorlar » diye sözlerini bitirdi.