Çiftlikköy’ün Sultanları Play-Off Final Grubu’nda

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselme çabasını sürdüren Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Kadrosu, Amasya’da oynanan Yarı Final Grubu’ndan da 3 galibiyetle ayrılarak ismini Final Grubu’na yazdırdı.

ÇİFTLİKKÖY FIRTINASI AMASYA’DA ESTİ

Amasya Spor Salonu’nda oynanan gayretlerde birinci maçını Havran Fatih Bld.Spor’la karşılaşan Çiftlikköy’ün Sultanları rakibini 3-2 mağlup ederek yarı finallere galibiyetle başladı. Çiftlikköy Belediyespor, müsabakanın birinci setini 25-18 alırken, Havran ikinci sette 25-20 ile birlikteliği sağladı. Üçüncü sette 23-25 kazanan Havran 2-1 öne geçerken, uğraşa tartısını koyan kırmızı siyahlılar dördüncü seti 25-19, tie-break setini de 15-10 alarak müsabakadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Kümedeki ikinci çabasında İzmir takımı Dostspor’la karşılaşan Çiftlikköy’ün Sultanları, 25-11, 25-8 ve 25-22’lik setlerle rakibini 3-0’lık net skorla mağlup etti. Kümenin mağlubiyetsiz iki kadrosunun karşı karşıya getiren son maçta İzmir takımı Özel Gelişim Koleji’ni 3-1 yenen Çiftlikköy takımı, ismini final kümesine yazdırdı. Şiddetli çabada birinci seti uzatmalarda 26-24 kazanan Çiftlikköy Belediyespor karşısında İzmir takımı ikinci seti 25-23 kazanarak skoru 1-1’e getirdi. Heyecan dozu yüksek uğraşta üçüncü seti 25-21, dördüncü seti 25-19 kazanan Çiftlikköy’ün Sultanları müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrılarak kümede tıpkı çeyrek final kümesinde olduğu üzere 3’te 3 yaparak Final Kümesi biletini birinci sırada alan ekip oldu.

LİDER SİLPAGAR TEBRİK ETTİ

Play-Off Yarı Final Grubu’ndan da birinci sırada çıkarak Çiftlikköy’e büyük gurur yaşatan ve final kümesi bileti alan Çiftlikköy’ün Sultanlarını tebrik eden Çiftlikköy Belediye Lideri ve Belediyespor Kulüp Lideri Ali Murat Silpagar, “Çiftlikköy’ün Sultanları, bileklerinin gücüyle ve takım ruhu ortasında tüm maçlarını birer birer kazanıyor. Daha evvel söylemiş olduğimiz üzere, adım adım ilerlenen bu seyahatte artık son 3 adımımız kaldı. Final kümesinde oynayacağımız 3 maçtan da en yeterli sonuçlarla ayrılarak inşallah 1.Lig’e yükselen ekipler içinde olacağımıza inanıyorum. Atletlerimizi, teknik heyeti ve tüm takımı tebrik ediyor, Mersin’de de muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

1.LİG İÇİN SON 3 ADIM

Çiftlikköy’ün Sultanları, Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselme çabasında Play-Off Final Kümesi müsabakalarını Mersin’de oynayacak. 11-12-13 Mart tarihlerinde Mersin Toroslar Salonu’nda Salihli Bld.Spor, İzmir DSİ Spor ve İstanbul Lima ile karşı karşıya gelecek. Müsabakalar daha sonrasında kümesinde birinci 2 sırayı alan ekipler önümüzdeki dönem Sigorta Shop Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde çaba edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı