Ceyhun Fersoy’dan duygulandıran paylaşım

EliteDizqn

Active member
3 kişinin ömrünü kaybettiği kazada yaralanan Ceyhun Fersoy’dan duygusal paylaşım! Herkesi hüzünlendirdi

Oyuncuların Amasya’da geçirdiği kazada yaralanan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy’un toplumsal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Amasya’da gerçekleşen feci kazada Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy’un da bulunduğu minibüs kaza yapmış ve Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

Minibüste yaralılar içinde bulunan oyuncu Sergen Deveci, uçak ambulansla getirildiği İstanbul’da ameliyat edilmişti.

Deveci’nin tedavisi sürerken tıpkı kazada yaralanan Ceyhun Fersoy ise hastaniçin taburcu olmuştu.

Ünlü oyuncu yaşadığı kazanın akabinde toplumsal medya hesabından his yüklü paylaşım yaptı.

Kazada takım arkadaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşayan Ceyhun Fersoy, meskeninde çekilen bir fotoğrafı duygusal notla paylaştı.

Fersoy, paylaşımında şu sözleri kullandı:

“Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum…Sanki sinemanın ortasında bir sahneyi oynamış üzereydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, zira 3 bedelli arkadaşımız bunu istemezdi…

Çok kıymetli yol arkadaşlarımı kaybetmenin ıstırabını tanım edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Artık ayağa kalkma zamanı…Güçlenip daha yeterli olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum…

Arayan, bildiri atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, güzel ki varsınız. 3 pahalı dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…”