CET AÖF vize imtihanı sonuç tarihi 2022:ATA AÖF vize imtihanı sonuçları ne vakit açıklanacak?

Adanali

New member
CET AÖF vize imtihanı sonuç tarihi 2022:ATA AÖF vize imtihanı sonuçları ne vakit açıklanacak? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar periyodu vize imtihanları, 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlendi.

Toplam 3 oturumda ve yüz yüze gerçekleştirilen imtihanın ardından ATA AÖF imtihan soruları ve karşılıkları yayınlandı.

Ardından imtihana iştirak sağlayan öğrenciler, gözlerini CET AÖF vize sınavı neticelerinın açıklanacağı tarihe çevirdi.

Pekala CET AÖF vize imtihanı sonuçları ne vakit açıklanacak, hangi gün? 2022 CET AÖFara imtihan sonuç tarihi muhakkak oldu mu? İşte ayrıntılar…

2022 CET AÖF vize imtihanı sonuçları ne vakit açıklanacak, tarih belirli oldu mu?

2022 CET AÖF vize imtihanı sonuç tarihi çabucak hemen resmi olarak duyurulmadı. CET AÖF imtihan sonuç tarihi belirli olduğunda haberimizin içerisinde olacaktır.

CET AÖF güz periyodu vize imtihanları 20-21 Kasım tarihlerinde yapıldı. Sonuçlar ise 1 Aralık tarihinde belirtildi. Buna göre, ATA AÖF vize imtihanı sonuçlarının 20 Nisan’dan daha sonra açıklanması bekleniyor.

CET AÖF periyot sonu (final) imtihanları, 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde, bütünleme imtihanı ise 02-03 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. CET AÖF üç ders imtihanları ise 07 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.