“Cenazesi 5 saat asfaltta kaldı”

berkecan

New member
Çocuk 30 yaşında motosiklet kazasında öldü. Kimin sorumluluğunda olduğunu bilmedikleri için ceset yola bırakıldı

İle ilgili Angela Corbo Yayınlanan 30 Mart 2023

Çocuk 30 yaşında motosiklet kazasında öldü. Kimin sorumluluğunda olduğunu bilmedikleri için ceset yola bırakıldı

30 yaşında motosiklet kazasında öldü

L’kaza hangisinde öldü Michael Garrutoberber Güneşli, Milanooldu 7 Temmuz geçen yıl civarında on iki buçuk. bu delikanlı motosikletini sürdü il yolu 31 bisArasında Olucaklar, Ceriano Laghetto Ve Rovello Porro.

için kilometre 1olduğu bir noktada çift düz çizgi A kamyonet manevrasını yapıyordu tersi. Ver ona bilirkişi raporları olduğu da tespit edilmiştir.Adam minibüsü sürüyordu kokain ve esrar için pozitif.

Ayrıca okuyun Motosiklet kazası, Donanma askeri Nazareno Gennari öldü

Cesedi hareket ettirmenin kimin sorumluluğu olduğunu kimse bilmiyordu.

bu 30 yaşında saygı duyuyordu Hız Limitiama gitti diğer araca çarpmak hangi dönüyordu. Genç adam anında öldü ve operatörleriambulans vehava ambulansı tespit ettiler ölüm.

Hakkında teodorMichele’nin erkek kardeşi şunları söyledi: “onların yanındakimse gelmedi, polis yok“. Öğrenilenlerden Michele’nin erkek kardeşinin hikayesi Orası ilk uçuş sonra geldibir buçuk saat. Teodoro daha sonra şöyle dedi: “Yüzümüze bile bakmadan. benden kaçmak Sırasında onlara doğru koştum yardım istemek”.

Minibüsün sürücüsü halen firarda

teodor o sormuştu yetki ne oldu ama söylendi kimin yetkinliği olduğunu bilmiyorlardı kaldır sokaktan gelen ceset. Teodoro ayrıca şunları söyledi: “Bu konuda hiç dosya açılmadı yetkili savcılar tarafından ve bugüne kadar sürücü hala çıkıyor gevşek“.

Onların cevap oldu onların sorumluluğu değildi. “üç saat sonra geldikleri kazadan üç devriye dahahepsi farklı illerin ülkeleri”diyor Theodore.

bu Michael’ın vücudu tarafından yoldan çekildicenaze evi çevre 17 yaşında. bu Theodore’un yorumu: “Olanlarla ilgili değildi hiç dosya açmadım yetkili savcılar tarafından”. Bu arada öğleden sonra gönderdi garanti bildirimi deminibüs şoförü sorumluluğu ile trafik cinayeti.

Braccianese yolunda bir motosiklet kazasında ölen 22 yaşındaki Domenico Antinori kimdi ilginizi çekebilir