Canan Ergüder: Kenan ile mevtten döndük

EliteDizqn

Active member
Geçtiğimiz yıl nisan ayında göğüs kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ isimli programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hakkında bilinmeyenlerini de anlattı.

“MANEVRA YAPMASA MAKUS DURUM OLABİLİRDİ”

Ergüder, geçtiğimiz yıllarde eşi Kenan Ece ile bir arada Bozcaada’ya giderken geçirdikleri kazayı anlattı. Yolda yağmura yakalandıklarını ve vefattan döndüklerini tabir eden ünlü oyuncu, “Biz arabanın ortasında saplanıp, kaldık. Otomobilin içi su dolmaya başladı. Kenan hareket yapmasa durum makus olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi. Kenan’ın annesini aradık, o da jandarmayı arayıp, haber verdi. Bizi onlar çıkardı” dedi.

İşte Canan Ergüder’in açıklamalarından öne çıkan bölümler…

“SEN esasen ÇOK GÜÇLÜSÜN’ KELAMINI DUYMAKTAN YORULDUM”

Hastalık periyodunda, ‘Sen aslına bakarsan epey kuvvetlisün’ kelamını duymaktan yoruldum. ‘kuvvetli olmak istemiyorum’ dediğim anlar oldu. Lakin çocuğum olduğu için çabucak yine ayağa kalktım. Depresyonda fazlaca kalamadım. Bu hayat o denli geçmez zira…

“KENAN İLE BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ”

Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. ‘Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim’ diye düşünüyorum lakin günün sonunda hiç bir şey yapmıyorum.

Kenan’ın baba olduktan daha sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor.

İki oyuncunun evli olması bence uygun bir şey… Birbirimizi anlıyoruz.