Bu Pazar Caddebostan’da renkler koşacak

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Her bir etabı İstanbul’un sembol noktalarında gerçekleştirilen “İstanbul’u Koşuyorum” serilerinden ‘Caddebostan Colour Run Etabı’nda, renkli boyalar püskürtülen koşucular dereceye girmeye çalışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki SPOR İSTANBUL tarafınca organize edilen “İstanbul’u Koşuyorum” serilerinden Caddebostan etabı, Colour Run temasıyla birinci kere düzenlenecek. 5 Eylül Pazar günü 10 km’lik parkurda düzenlenecek yarış, saat 09.00’da başlayacak. Yarışın üç farklı noktasında atletlere tüplerle renkli boyalar püskürtülecek. bu biçimdece parkurun bitiş noktasına farklı renklere bürünerek ulaşacak.

Her bir etabı İstanbul’un sembol noktalarında gerçekleştirilen “İstanbul’u Koşuyorum” yarışları, bu yıl dört etaptan oluşacak. 3 Temmuz’da koşulan Bayanlar Günü koşusunun akabinde 2021’in ikinci yarışı olan etap, bin 250 atletin iştirakiyle gerçekleşecek. Colour Run konseptiyle koşulacak yarıştaki dereceler, elektronik vakit içindema çipleri ile ölçülecek. Aktiflik alanına HES kodu ile giriş yapacak atletler, start alana kadar maske takacak. Yarışı maskesiz koşacak atletlere varış noktasında yeni maske verilecek.

Yarış parkuru, Caddebostan Parkı’ndan başlayacak, Tan Sokak’tan dönüş yaparak Bağdat Caddesi’nden geçecek. Akabinde Kızıltoprak’tan yeniden dönerek kıyı yolundan devam edecek. Yarış, başladığı yerde son bulacak.

HER ETABA BİR TEMA

‘İstanbul’u Koşuyorum’, Türkiye’de yol yarışları iştirakçi sayılarını arttırabilmek, yol yarışları iştirakçilerine alternatif yarışlar düzenlemek maksadıyla gerçekleştiriliyor. Rengarenk imajların ortaya çıkacağı Caddebostan etabının akabinde, 26 Eylül’de Eylül Bakırköy, 14 Kasım’da da Esenyurt etapları da renkli ve eğlenceli temalarla koşulacak.

Caddebostan Colour Run Etabı

Yer: Caddebostan Parkı

Tarih: 5 Eylül Pazar

Saat: 09.00

Program

Alana Giriş: 08.00

Isınma: 08.45 – 09.00

Start: 09.00 – 09.15

Ödül Merasimi: 10.30 – 11.00

Kapanış: 12.00

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı