Birincilerin ve enlerin kulübü Galatasaray’ın NFT koleksiyonu 1 Ekim’de arz ediliyor

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Galatasaray, kurucusu ve bir numaralı üyesi Ali Sami Yen’in anısına çıkaracağı NFT koleksiyonu ile başlayarak, dönem boyunca kulüp tarihinin değerli olaylarını vurgulayan tarihi bir koleksiyonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Legendary, Mythical ve Iconic olmak üzere; 3 kısımdan oluşan ve 1 Ekim’de birincisinin arz edileceği Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinden satın alınabilecek.

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye’nin birinci NFT Koleksiyonu projesini hayata geçirmek ismine küresel markalarla iş birliğine gitti. Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, tüm dünyada kulüplerin kıssalarını görsellerle paylaştığı ve hayranlarını tarihlerinin en kıymetli anlarını dijital ortamda toplamaya davet ettiği yeni bir NFT konsepti yaratan Shirtum ve blockchain teknolojisi ile sporu bir ortaya getiren Capital Block iş birliği ile piyasaya arz edilecek. Türkiye’de piyasaya sürülen birinci spor kulübü NFT koleksiyonu olma özelliği taşıyan koleksiyon, bununla birlikte kulübünün kurucusu ismine çıkarılan birinci NFT koleksiyonu olması açısından da dünyada bir birinci.

NFT nasıl satın alınacak?

Her NFT arzının Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinde özel bir açılış sayfası olacak. Taraftarlar, NFT’nin fotoğrafına tıkladığında Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek ve burada NFT’yi kredi yahut banka kartı ile satın alarak, hem bir tarihi anın sahibi olacaklar birebir vakitte kulüplerine katkıda bulunacaklar.

Birinci kısmı 1 Ekim’de arz edilecek olan ve Legendary, Mythical ve Iconic kısımlarından oluşacak olan Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunda, her NFT’nin ardında ilgili görsel içeriği olacak ve kısma bağlı olarak görsel içerikleri farklılaşacak. Kategorilerin her biri, NFT’nin nadirliğine bağlı olarak farklı kıymetlere sahip olacak.1 Ekim tarihinde birinci kısmı arz edilecek birinci NFT koleksiyonunu öbür iki kısmı 8 ve 15 Ekim tarihlerinde arz edilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı