“Bilfen Yayın Kümesi, Yeni Yayınlarını Bayilerine Tanıttı”

EliteDizqn

Active member
Eğitim yayıncılığı alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla kesime taraf veren Bilfen Yayın Kümesi, geniş sıhhat ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlediği bayi toplantısıyla yeni periyoda merhaba dedi. İçinde bulunulan pandemi niçiniyle sıhhat şartlarının sıkı tutulduğu ve PCR testlerinin tam olarak yapıldığı toplantıya 400’e yakın bayi katıldı. Yayın direktörleri tarafınca yeni yayınlarının bayilere tanıtıldığı görüşmede ilkokul, ortaokul ve lisede MEB’in en son yayımladığı müfredat programıyla teğe bir uyumlu, “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş yeni yayınlar hakkında bayilere ayrıntılı bilgiler verildi.

Bu yıl 11. yılını kutlayan Bilfen Yayın Kümesi, her yıl klasik olarak düzenlediği bayi toplantısını bu yıl toplumsal aralık kurallarına uygun olarak yaptı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantı, Bilfen Şirketler Topluluğu İdare Şurası Lider Vekili Fatih ÖZTÜRK ve Bilfen Yayın Kümesi Genel Müdürü Burcu YAĞCI’nın konut sahipliğinde gerçekleşti. Yeni müfredata uygun, devletin belirlediği tüm kıymetleri her yayınının içine entegre eden, birinci ve tek yayınevi olan Bilfen Yayın Kümesi, 500’e yakın yayını, 18 milyonu aşkın öğrenciye ulaşma gayesi ile yeni periyoda hazır olduğunu bayileriyle paylaştı.

Yayın direktörleri tarafınca yeni çıkan yayınların ve yeni uygulama içeriklerinin paylaşıldığı toplantı kapsamında bayiler, okullar açılmadan evvel son hazırlıklarını tamamlama fırsatı buldu.

Tertibin açılışında davetlilere seslenen Fatih ÖZTÜRK, “Bu sene yayıncılıkta 11. yılımızı kutluyoruz. Bu mühlet zarfında Türkiye’de eğitim yayıncılığı denilince birinci akla gelen markayız. Siz bizim için hayli kıymetlisiniz. Her şeye karşın bütün sıhhat tedbirlerimizi alarak sizinle bir ortaya gelmekten memnunluk duyuyoruz. Geçen sene gördük ki biz her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelebilecek güce sahibiz. Bilfen Yayın Kümesi olarak da bayilerimize fazlaca güveniyor ve inanıyoruz. İnanıyorum ki bu yıl, sizlerle birlikte geçen yılı unutturacak epey hoş işler yapacağız.” dedi.

Bilfen Yayıncılıktan Tam İsabet

Türkiye’nin 81 vilayetindeki 400’e yakın bayisi ve çalışanlarıyla Bilfen Yayın Kümesinin büyük bir aile olduğunu söyleyen Bilfen Yayın Kümesi Genel Müdürü Burcu YAĞCI; “LGS ve YKS’de bu yıl da gelenek bozulmadı, tam isabetli sorular bir daha Bilfen Yayın Kümesi bünyesindeki yayınlarımızdan çıktı. Bilfen Yayın Kümesi olarak alanında uzman takımımız tarafınca hazırlanan, “Yeni Nesil” yayınlarla bölümün en yeni ve sağlam kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

YAĞCI konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Bizim her vakit yanımızda olan İdare Şurası Lider Vekilimiz Fatih ÖZTÜRK’e ve pahalı bayilerimize teşekkürlerimi sunarım. Biz Bilfen Yayın Kümesi olarak da geçtiğimiz eğitim – öğretim yılından bu yana çalışmalarımıza sürat kesmeden devam ediyoruz. Karşınıza “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş, öğrencilerin “muhakame” yeteneğini geliştirecek yeni yayınlarla çıktık.Sizlerin de dayanağıyla her türlü zorluğu yenebileceğimizi pandemi sürecinde gördük. İnananıyorum ki bundan daha sonraki süreçte de büyük başarılara imza atacağız. Türkiye’de görünen o ki ölçme ve yerleştirme imtihanlarında en hayli tercih edilen yayın kümesi olmanın haklı onuru ve gururu ile yeni bir öğretim periyoduna başlıyoruz. Yeni periyoda hazırız. Hepimize sağlıklı ve başarılı bir devir diliyorum.”

Bilfen Yayıncılıkta İkinci 10 yıllık plan hazırlıkları başladı

1,5 yıllık pandemi periyodu boyunca, yayın kümesiyle yapılan toplantılar sonucunda bölümde yapmayı planlandıkları yatırımların heyecan verici olduğunu söyleyen ÖZTÜRK kelamlarına “Tüm raporlamalar, 10 yıllık yayıncılık ömrümüz boyunca, birinci günden bugüne kadar, dal önderi olarak özgün ve kuvvetli yayınların tek adresi olduğumuzu gösterdi. İkinci 10 yıllık planlarının bilgilerinı dinlediğimde kesimin tüm gereksinimlerini, donanım ve kabiliyetlerini, imtihan ayrıcalıklarını ve hatta teknolojik donanımlarını anlamış oldum. Süper bir hazırlık arasındaler. İstikrar, sürdürülebilir muvaffakiyet, donanım, kalite ve bunun üzere bizi tanımlayan biroldukca sözün hakkını vermek ismine, yayın kümesinde bakılırsav yapan tüm arkadaşlarıma ülkenin eğitim topluluğu üzere ben de tebriklerimi sunuyorum.” halinde devam etti.

Bayilere İzzet Yıldızhan Sürprizi

Tertip sonunda düzenlenen görkemli gala gecesinde sahne alan İzzet Yıldızhan, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. İkram takdim merasimi ile başlayan gecede İzzet Yıldızhan müzikleriyle eğlenen bayiler, hem gerilim attı tıpkı vakitte yeni devir için güç depoladı.

Onburda Yayıncılık artık Bilfen Çatısı Altında

Bilfen Yayın Grubuk, küçük bir teşebbüs olarak yayıncılık ömrüne adım atan, bu manada yaptığı yatırımlar ile başarılı olmuş Onburda Yayıncılık’ı bünyesine kattı. “Öğretim İçin ” mottosuyla yola çıkan Onburda Yayıncılık; yeni jenerasyon eğitim setleri, ilkokul, ortaokul, lise imtihan setleri ve her kademe için “Hikaye Serileri” ile yayıncılık alanında ismi bilinen markalar içinde yerini aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı