Bergüzar Korel bayanlara seslendi: Her şeyin sistemli olduğu fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor

EliteDizqn

Active member
İki çocuk annesi Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü kere hamilelik heyecanı yaşıyor. İki erkek çocuk annesi olan Korel, bu kere kız bebek annesi olacak.

Son olarak toplumsal medyada oluşturulan hoşluk algısına dikkat çekmek isteyen oyuncu, peş peşe makyajsız pozlarını paylaştı.

“HER ŞEYİN NİZAMLI OLDUĞU FOTOĞRAFLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapan Korel, şu sözlerle bayanlara seslendi:

“Instagram’ın büyülü dünyasına beğenilen geldiniz canım bayanlar. Hepimiz buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan kaygı yanıyoruz ancak buradan da uzak kalamıyoruz. Ben de iç açıcı fotoğraflar, hoş bayanlar, dekorasyon ya da anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya. Hepimiz hoş, sağlıklı, yeterli görünmek istiyoruz. Ancak bunun yanında burada gerçek de olabilir her şey. Bilinçaltımıza kazınan o pak, beyaz, steril, her şeyin çok sistemli olduğu fotoğraflar her vakit gerçeği yansıtmıyor bence. Ben oyuncuyum ve mesleğim gereği popülerim. İşimin getirdiği bir ekip zorunluluklara daima baş tuttum. En epeyce da her daim imrenilen ve hoş görünme zorunluluğuna. Bu fotoğraflar, şanslıysam ve güneş doğduktan daha sonra uyanmışsam yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler.”

“HİÇ BİRİMİZ BİRBİRİMİZDEN FARKLI DEĞİLİZ”

“Şiş yüzüm, lekelerim, dağınık saçlarım… kimi vakit gün uzunluğu o vakit dolaştım konutta. kimi vakit koltuktan kalkamadım. kimi vakit özendim makyaj yaptım. kimi vakit fazlaca beğendim kendimi kimi vakit aynaya bakamadım. Demem o ki; şu an bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım bil ki hiç birimiz birbirimizden farklı değiliz. Ufak bir hatırlatma yapmak istedim.”