AUZEF orta imtihan giriş dokümanı yayınlandı mı? 2022 İÜ AUZEF bahar periyodu vize imtihanı tarihleri

Adanali

New member
AUZEF orta imtihan giriş dokümanı yayınlandı mı? 2022 İÜ AUZEF bahar periyodu vize imtihanı tarihleri İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar periyodu vize imtihanları için geri sayım başladı.

İstanbul Üniversitesi tarafınca yayınlanan 2021-2022 takvimine göre; AUZEF bahar devri orta imtihanları, 16-17 Nisan tarihleri içinde yapılacak.

İmtihan merkezi tercihinde bulunmayan öğrenciler imtihana alınmayacak. İmtihanlara iştirak sağlayacak öğrencilerin imtihan yeri bilgisini de içeren imtihan giriş evrakını edinmesi gerekecek.

Bu noktada imtihana iştirak sağlayacak adaylar, AUZEF imtihan giriş evraklarının yayınlanıp yayınlanmadığını sorguluyor.

Peki AUZEF imtihan yerleri belirtildi mı? 2022 AUZEF bahar periyodu vize imtihanı giriş evrakı yayınlandı mı, nasıl ve nereden alınır? İşte 2022 AUZEF imtihan giriş evrakı alma ekranı…

2022 AUZEF imtihan giriş evrakı yayınlandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) orta imtihan giriş dokümanları, çabucak hemen yayınlanmadı.

12-13 Şubat’ta düzenlenen telafi imtihanı giriş evrakı, 8 Şubat tarihinde yayınlanmıştı. Buna nazaran bahar periyodu orta imtihan giriş evraklarının imtihandan bir hafta evvel yayınlanması bekleniyor.

AUZEF imtihan yerleri ve imtihan giriş evrakları, öğrenciler tarafınca AKSİS kullanıcı ismi ve şifre ile https://sinav.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilebilecek.

2022 AUZEF imtihan giriş dokümanı alma ekranı