AUZEF final imtihanı sonuç sorgulama ekranı: 2021 AUZEF bitirme imtihanı sonuçları nasıl öğrenilir?

Adanali

New member
AUZEF final imtihanı sonuç sorgulama ekranı: 2021 AUZEF bitirme imtihanı sonuçları nasıl öğrenilir? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) güz devri bitirme imtihanları, 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Toplam 4 oturumda gerçekleşen final imtihanlarının ardından sınava iştirak sağlayan adaylar, AUZEF bitirme imtihanı sonuçları için geri sayıma geçti.

İmtihanlara iştirak sağlayan öğrenciler, AUZEF bitirme imtihanı sonuçları belirtildi mı, ne vakit açıklanacak sorusuna cevap ararken İstanbul Üniversitesi sonuçların belirtildiğını duyurdu.

Pekala AUZEF güz devri final imtihanı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? AUZEF imtihana ve imtihan neticelerina itiraz nasıl yapılır? İşte 2021-2022 İstanbul Üniversitesi AUZEF bitirme imtihanı sonuç sorgulama ekranı…

2021 AUZEF BİTİRME İMTİHANI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

18 – 19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen bitirme imtihanı sonuçları belirtildi. neticelerinızı https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı ismi ve şifreniz ile giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.

2021 AUZEF İMTİHAN kararı SORGULAMA EKRANI

İMTİHAN İTİRAZLARI NASIL YAPILIYOR?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Eğitim Öğretim ve İmtihan Yönetmeliği 21. Unsuruna bakılırsa;

“Sınavlara ve sonuçlara itiraz HUSUS 21

– İmtihan sorularına itiraz, imtihanların bitiminden itibaren; imtihan neticelerina itiraz ise sonuçların ilanından itibaren 2 (iki) iş günü ortasında Dekanlığa yazılı yahut elektronik ortamda yapılır. Belirlenen müddetler haricinde ve öteki mercilere yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırılır. İmtihan neticelerina itiraz maddî kusur istikametinden incelenir. Karşılık kâğıdı öğrenciye verilmez.

İmtihan müddeti içerisinde imtihanın gerçekleştirildiği salonda, salon nazaranvlisine bildirilen soru itirazının tutanağa işlenmesi sırasında soru numarası/kitapçık türü/kitapçık kodu/sorun çeşidi ayrıntıları belirtilmezse ilgili itiraz kabul edilmez.

Soru itiraz sürecinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesi ile ilgili kılavuza buradan ulaşabilirsiniz. Soru itirazlarının kılavuzda yer alan 3. görseldeki SORU İTİRAZ ve İMTİHAN İTİRAZ başlığından yapılması gerekmektedir.

Tahlil Talep Merkezinin başka kategorilerden gönderilen soru itirazları dekanlığımız tarafınca kabul edilmeyecektir.

AUZEF TELAFİ İMTİHANLARI NE VAKİT?

AUZEF güz devri telafi imtihanları, 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AUZEF BAHAR PERİYODU ORTA İMTİHANLARI NE VAKİT?

AUZEF bahar periyodu orta imtihanları 16 – 17 Nisan 2022 tarihlerinde, final imtihanları ise 04 – 05 Haziran 2022 tarihlerinde uygulanacak.

AUZEF bahar devri telafi imtihanları 02 – 03 Temmuz 2022 tarihlerinde uygulanacak.

MEZUNİYETE ÜÇ DERS İMTİHANI NE VAKİT?

AUZEF mezuniyete üç ders imtihanı 24 Temmuz 2022’de yapılacak.