Atakan Arslan’dan ‘Survivor All Star’ açıklaması: “Acun Ilıcalı’ya ‘Durun bu nikah kıyılamaz’ üzere bir bildiri yazdım”

EliteDizqn

Active member
Fenomen müsabaka programı Survivor’ın 2016yılında düzenlenen finalinde Serkay Tütüncü’yü geride bırakıp şampiyonluk kupasını kaldıran, yarışın argümanlı isimlerinden Avatar Atakan, All Star 2022 takımına katılma sürecini Acunn.com’dan Şebnem Ber’e anlattı.

“SON DAKİKADA TAKIMA DAHİL OLDUM”

32 yaşındaki sportmen, “Seni sabırsızlıkla izlemek isteyen bir kitle var. All Star’a katılmaya nasıl karar verdin?” sorusuna “Diğer yarışmacılar üzere erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmadım. Son dakika takıma dahil oldum, biraz da hazırlıksız oldu” diye yanıt verdi.

Çağan Atakan “Beni destekleyenler uzun müddettir yeniden izlemek istiyorlar. bundan evvelki All Star’a oğlum olacağı için katılamamıştım. Bensiz bir All Star oldu, bu biçimde hakikaten içimde bir ukde kaldı” dedi.

“‘DURUN BU NİKAH KIYILAMAZ’ ÜZERE BİR BİLDİRİ YAZDIM”

Avatar Atakan “Bu sene de Survivor’a katılamayacaktım. Yurt haricinde epey kıymetli bir işim vardı, büyük bir kontrata imza atmıştım. O proje ertelenince fırsat açıldı. Acun abi, Instagram hesabından ‘Yarın saat 11:00’de kadroyu açıklayacağım’ paylaşımı yaptı. Acun Ağabey’e ‘Durun bu nikah kıyılamaz’ üzere esprili bir ileti yazdım. ‘All Star’a gelmek istiyorum’ dedim. O da beni aradı, sağ olsun. Görüştük ve bana takımda yer verdi” diye konuştu.

Survivor Atakan “Çok çetin bir dönem geçecek. İnanılmaz yarışmacılar var, inanılmaz bir proje. Şampiyon olmak tamam lakin şampiyonluğu korumak biraz daha sıkıntı. Büyük bir sorumluluk var üzerimizde” dedi.

Eski şampiyon, “All Star’da nasıl bir Atakan izleyeceğiz” sorusunu ise “Son dakika dahil olduğum için biraz idmansızım. Müsabakanın başlangıcında 2016’nın 3’te 2’si kadar süratli fakat iki kat daha hırslı. 15-20 gün daha sonra herkese kabus olurum diye düşünüyorum” diye cevapladı.