Aşkla, Muvaffakiyetle, Hevesle Seray Kaya, Onur Tuna

EliteDizqn

Active member
FOX’un sevilen dizisi Mahkum’un Fırat’ı ile Cemre’si, Onur Tuna ve Seray Kaya MAG Mart kapağının konuğu oldu.

Seray Kaya “İşine âşık, kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun kesinlikle küllerinden bir daha doğan birisiyim”

Onur Tuna “Eğitimci bir ailem olduğu için, bu usul sanatsal sahne çalışmalarının içerisinde çocukluğumdan beri yer aldım”

Onur Tuna “Bir sokak çocuğunu oynamak istiyorum. Onun dışarıda yaşadığı meşakkatleri sinematografik manada insanlara anlatmak isterim.”

İşlerini aşk ve hevesle yaptıklarını belirten başarılı ve sevilen oyuncular Onur Tuna ve Seray Kaya, başrollerini paylaştıkları Mahkum dizisine ve haytalarına dair merak edilenleri MAG okuyucuları için anlattı. “Kendinizi birkaç cümle ile tanıtır mısınız?” sorusuna Onur Tuna “Bir insanın kendini tanıtması bence epeyce sıkıntı. Hepimizin ortasında hem düzgün hem makûs var. Yaşadığımız hayat bir madalyonsa, bunun öteki yüzü kesinlikle olmalı. O yüzden kendimi tanıtıyorken, şu biçimde biriyim ya da bu biçimde biriyim demekten mümkün çok kaçınan biriyim. Lakin, değişime ve dönüşüme açık biriyim diyebilirim. Zira hayat mutlak değil ve yarın başıma ne geleceğini bilmiyorum. Onun haricinde sevdiğim ve sevmediğim şeyler üzerinden kendimi tanımlayabilirim.” Karşılığını verirken Seray Kaya ise “Kendimi Anka kuşuna benzetiyorum. hayatının orta noktasına uygunluğu, adaleti koymuş; hayvanlara, işine âşık, kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun kesinlikle küllerinden bir daha doğan birisiyim diyebilirim” açıklamasında bulundu.

“Bir sokak çocuğunu oynamak istiyorum örneğin” diyen Onur Tuna “Onun dışarıda yaşadığı badireleri sinematografik manada insanlara anlatmak isterim. Fakat doğal ki dünya üzerinde o kadar fazlaca şey yazılıyor, çekiliyor ki izlediğiniz biroldukça şeye özenebiliyorsunuz. Keşke ben de bunu deneyebilseydim ya da ben de bu karakter için bir ön çalışma yapabilseydim, bu bana epey şey katardı, diyebiliyorsunuz. O yüzden spesifik olarak şu diyemem gelecekle alakalı; lakin şundan eminim, işimi fazlaca seviyorum. ötürüsıyla da bir ömür yapacağıma inanıyorum ve yaptığım projelerin, kesinlikle hayli hoşnut olduğum işler olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı