“Anlaşmazlıklar gerekçe değildir”

berkecan

New member
Asitle yaralanan kadın sanık kendini savundu: “Beş yıldır anlaşamadığımız için parmak bana çevrildi, ben rahatım”

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 20 Şubat 2023

İLE Padua bir kadının şekli asitle acımasızca bozuldu ama sanık kendini savunuyor: “Anlaşmazlıklar bir sebep değildir”.

Bundan şüphelenen adam korkunç suçlartelevizyonda bununla kesinlikle hiçbir ilgisi olmadığını katlayın. Adam yapar Raiuno’da yayınlanan “İtalyan Hikayeleri” sırasında ve bunu bağlantılı bir ayrıcalıkta yaptı Ansa için Alessandro Politi ile. “Parmak beni gösteriyor, neden bu beş yıl geçinememekkıskançlık hareketi yapmış olabileceğimi düşünüyor.

Asitle şekli bozulan “sanık” kendini televizyonda savundu

“Ama kıskançlık yok, çünkü onun erkeği var, kıskançlık konuşması değil”. Adam eski ortağı Este’ye asit saldırdığından şüpheleniliyor Geçen perşembe akşamı yaşanan korkunç olayla ilgili olarak eski eşi söz almıştı. köpekle dışarı. Bir yabancı üzerine asit atmış ve kaçmıştı. Kurban acı içinde bağırarak yere düştü ve 118 tarafından kurtarıldı.

Öğrenilenlere göre, kurban yanıklara maruz kalacaktı 60 günde iyileşti.

“Sakinim, soruşturma sürüyor”

Eski ortak “ayrıca başka bir zulüm olayına yabancı olduğunu da iddia ediyor, kadının arabasının yanmasıyaklaşık yirmi gün önce gerçekleşti ”, Leggo’nun belirttiği gibi. Adama saldırıyı anlattı: “Ne zaman oldu? annemle evdeydim. Söylenebileceği gibi bu bir mazeret değil Belirli şeyleri yapması için birine para ödüyorum.

Soruşturma devam ediyor, ben sakin ve huzurludüşüncelerin ötesinde”.