Alessia Pifferi’nin Diana’nın ölümünden birkaç saat sonra yaptığı itirafın videosu

berkecan

New member
“Onu gördüğümde korkmuştum, elleri ve ayakları morardı”: Alessia Pifferi’nin tüyler ürperten itirafının videosu

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 27 Mayıs 2023

Sahip olmak şok edici ton ve içerik Alessia Pifferi’nin jandarmalara itirafının videosu Milano onu sorgulayan: “Yapmamam gereken bir şey yaptım”. kadın olmuştu müfettişler tarafından duyuldu kızının cesedinin bulunmasından kısa bir süre sonra evde altı gün yalnız başına terk edilmiş Erkek arkadaşının yanına gidip bir hafta sonunu tamamen umursamadan ölebileceğini düşündü.

Alessia Pifferi’nin itiraf videosu

Diana açlıktan ölmüştü. ve Alessia soruşturulacak ve hapse atılacaktı. Küçük kurban neredeyse bir buçuk yaşındaydı ve annesi orduya şöyle demişti: “Ölebileceğini düşünmemiştim. Daha çok başka bir şeyden dolayı bir hastalık düşünüyordum, Endişelendim ve tedirgin oldum ama dışarıda kaldım”. Ve yine o korku anlatımında: “Pazartesi sabahı eve döndüğümde Diana beşikteydi, bezi yoktu. onu gördüğümde Korktum, elleri ve ayakları morardı, panikledim.. Onu aldım ve kalp masajı yaptım ama hiçbir şey olmadı”.

Eski sevgili ve Diana ile evde yalnız geçen hafta sonları

Sorgulamanın ikinci bölümünde kadın şunları söyledi: eski sevgilisi Angelo Mario ile olan ilişkisi hakkında. Cuma akşamından Pazartesi sabahına kadar geçirilen hafta sonları. Şey, o günlerde Diana evde yalnız kalmıştı. iki şişe süt ve dört şişe su ile. Video, “Quarto Grado” tarafından özel olarak gösterildi.