Alberto Teso 51 yaşında öldü

berkecan

New member
Alberto Teso, 51 yaşında ailesiyle koltukta televizyon izlerken ani bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 8 Mart 2023

Alberto Teso, ani bir hastalık nedeniyle 51 yaşında öldü. karısı ve kızıyla kanepede televizyon izlerken. Hiçbir şey ölümcül bir hastalığa işaret etmemişti.

Eşi ve kızıyla televizyon izlerken rahatsızlandı: Alberto Teso 51 yaşında öldü

Alberto Teso 51 yaşında öldü, eşi ve kızıyla kanepede televizyon izlerken ani bir hastalığa yakalandı. Bu ailenin başına gelecek olan trajedi hakkında hiçbir uyarı yoktu. Musile topluluğu ve Alberto Teso’nun Cattel Spa için bir satış temsilcisi olarak yaptığı faaliyetlerle tanındığı Aşağı Piave’nin tamamında suskun. Trajedi evde oldu. O, aslen San Donà’lı ve karısı Mara BarbieriCroce mezrasından, küçük kızlarıyla birlikte bölgede yaşıyordu.

TV izlerken ölümcül hastalık

6 Mart Pazartesi akşamı, alberto teso bir gün çalıştıktan sonra eve geldi, karısı yemeği hazırladı ve kızlarıyla birlikte yemek yediler. Adam daha sonra televizyon izlemek için koltuğa oturdu ve akşam 21.00 sularında karısı bir terslik olduğunu anladı ve 118’i aradı. Sağlık personeli olay yerine geldi ve canlandırma işlemlerine başladı, iki saat süren girişimlerle. Saat 23:00 civarında Teso’nun kalbi atmayı bıraktı. Eşi ve kızının yanı sıra babası Giancarlo ve annesi Tosca’yı da geride bırakır. “Kendi adıma, eşi Mara ile temasa geçerek kendisine ve tüm belediye yönetimine başsağlığı dileklerimi ilettim. Bu, kendisi ve kızı için özellikle zor, büyük bir acı anı ve ben onun ülkenin yakınlığını hissetmesini istedim.” beyan etti Silvia Susanna, Musile belediye başkanı. Çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.