Ak Gıda-İçim Süt Çalışanları Toplum Gönüllüsü Gençler İçin Koştu

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Ak Gıda- İçim Süt çalışanları ve aileleri, 6 Kasım’da gerçekleşen NKolay 44. İstanbul Maratonu’nda Toplum Gönüllüleri Vakfı için güzellik peşinde koştu.

Türkiye’nin en çok süt ve süt eserleri üretimini gerçekleştiren ve 6 fabrikasıyla kesimin en büyük üreticisi olan Ak Gıda-İçim Süt, bu sene İstanbul Maratonu’nda 20. Yıl Koşusu’nu gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın destekçisi oldu. Ayrıyeten, Ak Besin – İçim Süt çalışanları ve ailelerinden oluşan gönüllüler de maratonun 15 kilometre kategorisinde gençler faydasına koştu.

Ak Besin -İçim Süt gönüllüleri; üniversiteli gençlerin geleceğin toplumsal sorumlu ve başkan bireyleri olarak yetişmesinde kıymetli rol oynayan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nı, maraton kapsamında Adım Adım Türkiye ve Güzellik Peşinde Koş platformunda başlattıkları bağış kampanyalarıyla destekliyor.

Maratona katılan Ak Gıda-İçim Süt CEO’su Ali Sözen; ”Maratonda bir arada koştuğum tüm çalışma arkadaşlarım ve ailelerinin hem hayatlarında spora yer vermelerinden birebir vakitte Toplum Gönüllüsü gençler için uygunluk peşinde koşmalarından dolayı memnuniyet duydum. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimizin toplumsal ve çevresel meselelere karşı hassas ve bu sıkıntılara tahlil üretilmesine liderlik eden bireyler olarak yetiştirilmesinin kıymetine inanıyorum. Yalnızca iktisada değil, topluma ve etrafa de kıymet katmak için çalışan bir şirket olarak; toplumumuzun geleceği olan gençlere karşı da kendimizi her vakit sorumlu hissediyoruz. Bu sorumlulukla İstanbul Maratonu’nda koşarak bu spor faaliyetini hem de toplumsal yarara dönüştürülebildiğimiz için de memnunum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı