Ajda Pekkan: Artık halkın içine katılmak istiyorum

EliteDizqn

Active member
Bodrum Tanıtma Vakfı’nın 25. yıl kutlama konserinde ünlü sanatçı Ajda Pekkan’a “Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi“ unvanı verildi. Pekkan’a bu unvan Bodrum Belediye Lideri Ahmet Aras tarafınca, pahalı taşlarla süslenmiş Bodrum’un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edildi. Takdim sırasında Harika Star hislerine hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

“Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi” unvanı verilen Pekkan ise, konser daha sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü sanatçı, “Mavisi ve yeşiliyle beşere huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk öyküsü diyebilirim. Bodrum’un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu, bu vesileyle Bodrum Belediye Liderimiz Ahmet Aras’a ve tüm Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum. Ajda Pekkan ismine okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili liderimiz Ahmet Aras’tan öğrendim. Bu memnunluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

ZEKİ MÜREN’İ ANDI

Kelamlarına Zeki Müren’i anarak devam eden Pekkan, “Bodrum’un ışığı sönmeyen kıymetlim, sanat güneşimiz Zeki Müren’in Bodrum sevgisini bilmeyen yoktur. Burası hakkında epeyce sohbetlerimiz oldu. Benim Bodrum’a olan aşkım Zeki Müren yardımıyla başladı diyebilirim. O Bodrum’un hiç sönmeyen sanat güneşi olarak kalbimde, kendisini sevgiyle ve rahmetle anıyorum” açıklamalarında bulundu.

Sanat ve Kültür elçisi olarak takdim edilen Sanat ve Kültür Nişanı mavi kıymetli taşlarla mücevher ustaları tarafınca yapılan Süperstar, “Çok beğendim, emeği geçen herkese epey teşekkürler. Konutumda epeyce özel bir yerde koruma edeceğim. Bu özel bakılırsav için Bodrumluların nezaketlerini ziyadesiyle ortaya koydukları kıymetli bir tasarım olduğunu düşünüyorum fakat inanın bu nazaranvin kalbimdeki bedeli değer biçilmez” dedi.

BODRUM’DAKİ PROJELERDE YER ALACAK

Bodrum Belediye Lideri ve BOTAV Lideri Ahmet Aras ise BOTAV’ın 25’inci yıldönümünü kutladıklarını belirterek “Bodrum epey güzel tanıtılmalı, bunun için sevgili Ajda Pekkan Zeki Müren vaktinden beri Bodrum aşığı zira onu Bodrum’a birinci Zeki Müren taşımış. Biz dedik ki BOTAV ve Belediye olarak her yıl kültür ve sanat elçileri oluşturalım. Bunun birinci temsilcisi sevgili Ajda Pekkan. Ajda Pekkan, ‘Bundan daha sonra Bodrum’dayım bundan daha sonra projeler yapalım. Toplumsal yardım projeleri ile sanatsal ve kültürel işler yapalım’ dedi. Yapacağı 3 konserin gelirini 1’inci olarak okul öncesi eğitim için, 2’nci proje sokakta ki canlarımız için sahip sokak hayvanları için olacak. 3’üncü projemiz ise bir kütüphane olacak. Bodrum ve Ajda Pekkan beraberliği fazlaca kıymetli güç verecek” dedi.

Geceye Bodrum Belediye Lideri ve BOTAV Lideri olan Ahmet Aras ve idare konseyi üyelerinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, sanatkarlar, iş insanları ve turizmciler katıldı.

Pekkan yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.