EliteDizqn
Active member
Ekim ayında birbirinden farklı sinemalara konut sahipliği yapacak Cinemaximum, 25 Ekim haftası merak edilen sinemaları sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan sinemaların yanı sıra Boynuzlar (Antlers), Aşk Pürüz Tanımaz (Sul più bello, Out of My League), Benim Vefatım (Death of Me), Tam Sana goreyim (Ich bin dein Mensch, I’m Your Man), Yeni Sistem (Nuevo orden, New Order), Zoraki Konuk, Enna: Kara Büyü, Grev, Gizli Yüzler: Bosna, Cinni Nazar ve İstanbul Muhafızları: 100 Yılın Muhafızları sinemaları vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.
bir epeyce sineması dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her vakit olduğu üzere 25 Ekim haftasında da farklı tiplerden yerli ve yabancı üretimleri sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan bilim kurguya, animasyondan dehşete kadar bir fazlaca üretimin vizyonda olacağı 25 Ekim haftası sinemaseverler farklı çeşitten sinemalarla büyülü dünyaların kapılarını aralayacak. Boynuzlar (Antlers), Aşk Pürüz Tanımaz (Sul più bello, Out of My League), Benim Mevtim (Death of Me), Tam Sana bakılırsayim (Ich bin dein Mensch, I’m Your Man), Yeni Tertip (Nuevo orden, New Order), Zoraki Konuk, Enna: Kara Büyü, Grev, Gizli Yüzler: Bosna, Cinni Nazar ve İstanbul Muhafızları: 100 Yılın Muhafızları sinemalarının vizyonda olacağı 25 Ekim haftasının vizyon programı ve bilgileri cinemaximum üzerinden takip edilebiliyor.
25 Ekim haftası vizyonun öne çıkanları
bir epeyce sineması dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her vakit olduğu üzere 25 Ekim haftasında da farklı tiplerden yerli ve yabancı üretimleri sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan bilim kurguya, animasyondan dehşete kadar bir fazlaca üretimin vizyonda olacağı 25 Ekim haftası sinemaseverler farklı çeşitten sinemalarla büyülü dünyaların kapılarını aralayacak. Boynuzlar (Antlers), Aşk Pürüz Tanımaz (Sul più bello, Out of My League), Benim Mevtim (Death of Me), Tam Sana bakılırsayim (Ich bin dein Mensch, I’m Your Man), Yeni Tertip (Nuevo orden, New Order), Zoraki Konuk, Enna: Kara Büyü, Grev, Gizli Yüzler: Bosna, Cinni Nazar ve İstanbul Muhafızları: 100 Yılın Muhafızları sinemalarının vizyonda olacağı 25 Ekim haftasının vizyon programı ve bilgileri cinemaximum üzerinden takip edilebiliyor.
25 Ekim haftası vizyonun öne çıkanları
- The Quiet Uzunluk isimlikısa hikayeden uyarlanan endişe ve gizem tipindeki Boynuzlar (Antlers), Oregon’un sakin bir kasabasında, yalnızca kendisi için değil, tüm kasaba ahalisi için tehlike arz edebilecek bir sırra vakıf olan genç Lucas ile kendisini öğrencisinin taşıdığı gizemin girdabında bulan öğretmen Julia’nın kıssasını anlatıyor.
- İtalyan imali romantik güldürü sineması olan Aşk Mani Tanımaz (Sul più bello, Out of My League), Alice Filippi direktörlüğünde vizyona geliyor. Sinemada, ender görülen ve önemli bir hastalıkla boğuşan, lakin tüm bunlara karşın hayat gücüyle dolu olan Marta’nın aşkı arayışı anlatılıyor.
- Bülent İşbilen’in direktör koltuğunda oturduğu yerli güldürü Zoraki Konuk, programları eskisi kadar ilgi görmeyen medya işvereni Harun’un son bir program tecrübesiyle bir arada gelişenleri anlatıyor.
- Çocukları ve animasyon tutkunlarını yakından ilgilendirecek İstanbul Muhafızları: 100 Yılın Muhafızları, izleyenleri60 dakikalık nefes kesen bir maceraya çıkartıyor. Sinema, 1920 yılına ışınlanarak makûs planlarını uygulamaya çalışan Gürgen ile Azmi’ye mani olmak için yola çıkan İstanbul Muhafızları’nın öyküsünü anlatıyor.
- Kaygı sineması sevenleri sinemalara çekecek Enna: Kara Büyü sinemasında, birbirini hiç tanımayan iki arkadaş kümesinin gizemli olayların yaşandığı bir köyde yaşadıklarını anlatıyor.