24 saat ortasında Mersin Yenişehir’e iki Türkiye Kupası

MoneyBall

Administrator
Yetkili
Admin
Mersin Yenişehir Pirireis Ortaokulu, Türkiye Okullar Ortası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonu oldu. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesinin TBF Bitci Bayanlar Türkiye Kupası şampiyonluğundan 24 saat geçmeden Mersin Yenişehir’e bir Türkiye Kupası şampiyonluğu daha geldi.

Yenişehir Belediyesinin de dayanaklarıyla Türkiye Okullar Ortası Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda uğraş eden Mersin Yenişehir Pirireis Ortaokulu bu sabah oynanan final maçında İzmit Rota Koleji kadrosunu yenerek, şampiyonluğa ulaştı.

Mersin Yenişehir Pirireis Ortaokulu, Şubat ayında Osmaniye’de yapılan Türkiye Okullar Ortası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası yarı finallerinde tüm maçlarını set vermeden kazanarak, finallere katılma hakkı kazanmıştı. Aksaray’da düzenlenen şampiyonanın finallerinde 8 ekiple birlikte Türkiye Şampiyonluğu için çaba eden Mersin Yenişehir Pirireis Ortaokulu büyük bir muvaffakiyete imza attı ve kupayı Mersin Yenişehir’e getirdi.

Şampiyon grubun oyuncularını tebrik eden Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit, “Kızlarımızı kutluyorum. Bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Dün akşam ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi bayan basketbol kadromuz Bitci Bayanlar Türkiye Kupası’nı aldı, bu sabah da Pirireis Ortaokulumuz okullar seviyesinde Türkiye voleybol şampiyonu oldu. Bir gün ortasında iki büyük memnunluk yaşadık. Onlarla finaller öncesinde görüştüm, her vakit yanlarında olacağımıza kelam vermiştik. Onlar da kupayı kazanacaklarını söylemişlerdi. Her alanda olduğu üzere sportif faaliyetlerde de çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Tüm oyuncularımız ve öğretmenlerimizi kutluyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı