’10 milyon liram olsa müziği bırakırım’ diyen İrem Derici: “25 bin lira yollayan oldu”

EliteDizqn

Active member
Müzikçi İrem Derici, YouTube’da yayınlanan, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu “Bize Kaldı” programına konuk oldu. Müzikçi, burada dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Derici, geçen yıl Instagram canlı yayınında ’10 milyon liram olsa müziği bırakırım’ demesiyle ilgili, “IBAN paylaştım. Millet takır takır para yollamaya başladı” tabirlerini kullandı.

“25 BİN LİRA YOLLAYAN OLDU”

Ünlü popçu, “Üç gün boyunca asistanımla oturduk paraları geri verdik. 25 bin lira yollayan oldu. daha sonradan o kişinin niyeti ortaya çıktı. Çok beğeniyormuş falan” halinde konuştu.

“Ben ona geri gönderiyorum parayı, o bana yeniden atıyor. Muhasebecimi aradım, hesabımı kapattık daha sonra” diyen Derici, herkese paralarını geri gönderdiklerini söylemiş oldu.

‘LERZAN MEMNUN’A TERBİYESİZ BİLDİRİLER ATTIM’

Kendisine Instagram’dan, “İrem’ciğim; uyuyamıyoruz. Meskende müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! WhatsApp’ını okundu yapmazsın sen! Buradan yazayım dedim. Sabah saat: 04:00! Binaları villa üzere, etrafında insan yokmuş üzere davrananlara pes! Diskonun bitmesini bekliyoruz” diye yazan Lerzan Memnun ile ilgili yeni açıklamalarda bulunan Derici, şunları kaydetti:

“30 Haziran akşamı konutta küçük bir flörtüm oldu. Müziği biraz açmışım. O denli saçma sapan bir hoparlörüm var ki, şarjı dolunca kendini tekrar açıyor. Bir açılmış, hoparlörden müzik sabah 7’ye kadar bangır bangır. Sızmışım duymadım. Sabah bir kalktım, (Lerzan Mutlu’nun paylaşımlarıyla) Türkiye çalkalanıyor. Uyku sersemi Lerzan’a terbiyesizce iletiler attım, ona karşın beni affetti. Kendisinden özür diledim.”